Fönsterputsning och företagsstädning i Eskilstuna

MD-Städservice är ett genuint företag, som erbjuder kunder alla möjliga typer av fönsterputsning i Eskilstuna med omnejd. Vi som arbetar här på företaget har en god kunskap och en väldigt lång erfarenhet av att ha genomfört kvalitativa och högklassiga fönsterputsningar under många år. De som arbetar på företaget känner till och applicerar de bästa metoderna både sett till kvalitet och miljö.

Företagsstädning i Eskilstuna

Här hos oss på MD-Städservice erbjuder vi hjälp med städning både åt privatpersoner och företag. Vi har stor kunnighet och rutin inom branschen och vi har genomfört många uppdrag inom företagsstädning i Eskilstuna och dess omnejd. Många företagare känner att de inte har tid, ork eller engagemang av att själva genomföra sin företagsstädning. Det är då bra, att vi på MD-Städservice finns. Våra medarbetare är oerhört skickliga och de arbetar alltid noggrant och med de bästa och mest miljövänliga metoderna och redskapen som finns tillgängliga. Ett bra företagsklimat är a och o för att lyckas. Mår de anställda bra går resultaten oftast åt rätt håll.

Återkommande kunder

Många som anlitar oss är återkommande kunder, som har anlitat oss mången gång tidigare. En förklaring till detta kan möjligen vara att vi har en väl utarbetad kundservice. Alla kunder har 100 procent garanti på utfört arbete. Vi avslutar ingen fönsterputsning innan kunden är helnöjd med det som vi har åstadkommit.

Välkommen till MD-Städservice i Eskilstuna! Om det är någonting som du är osäker kring våra tjänster inom företagsstädning, fönsterputsning eller några av våra övriga städtjänster, så tveka inte, utan hör av dig till oss och våra anställda. Vi ser verkligen fram emot att kunna vara dig behjälplig med det som du behöver hjälp med inom städning.

Vi fokuserar på noggrannhet